Geef Daan een toekomst

Het streefbedrag is behaald en we kunnen onze dankbaarheid niet in woorden uitdrukken, maar donaties zijn nog steeds welkom! lees meer >>

Eindelijk: Daan kan naar Barcelona! Komende zondag vliegen we met een ambulancevlucht met Daan naar Barcelona.
Hij wordt daar meteen opgenomen in het ziekenhuis. Maandag en dinsdag staan er onderzoeken op de planning en woendag wordt er een tractie apparaat aangebracht waar zijn hoofd en nek al in juiste positie worden gezet. Dit geeft al een goed beeld voor tijdens en na de operatie.
Op maandag 8 Februari staat de operatie gepland!

U kunt ook anoniem doneren. Vul dan alleen het te doneren bedrag in en druk op de DONEER-knop.

Naam

Bedrijfsnaam

E-mailadres

Bedrag €*Opmerking: Als u een donatie heeft gedaan via bovenstaande donatie-formulier, krijgt u een bericht van de bank waarin een rekeningnummer staat dat niet overeenkomt met het rekeningnummer van de stichting. Dit komt door de iDeal-plugin die wij gebruiken op deze website. Ondanks het verschil in rekeningnummers komt uw donatie wel gewoon op de juiste rekening van de stichting binnen.

Stichting ‘Samen voor…’
Rekeningnummer: NL54 ABNA 0887 1216 24
BIC: ABNANL2A

0
hebben we nodig
0
Gedoneerd

Het streefbedrag van 130.000 is bereikt!

Het streefbedrag is behaald en we kunnen onze dankbaarheid niet in woorden uitdrukken, maar donaties zijn nog steeds welkom!

De Stichting ‘Samen Voor ’ richt zich op de aandoening Craniocervicale-instabiliteit, en Atlantoaxiale instabiliteit, al dan niet in combinatie met het Ehlers Danlos Syndroom (CCI, AAI ,EDS .) Een combinatie van aandoeningen waar weinig over bekend is in Nederland maar dat grote levensbedreigende gevolgen kan hebben voor de patiënt. Zoals in onze statuten en beleidsplan beschreven staat hebben wij als stichting nog meer doelen die we graag willen verwezenlijken.

Een van die doelen is onvoorziene kosten te dekken voor de operatie en het lange revalidatietraject van Daan, ( voor zover die niet vergoed worden ). Maar nog veel belangrijker willen we in de toekomst informatie gaan verstrekken en voorlichting gaan geven over de diagnostiek en behandelmethoden aan patiënten, ouders en medici. Ook het financieel faciliteren van andere Nederlandse patiënten betreffende de niet vergoede kosten van medische behandelingen ten aanzien van de aandoening of de diagnosestelling ervan, staat hoog in het vaandel.

BEDANKT!

Stichting ‘Samen voor…’
KvK 80923232I