♥ VEILING ♥

We hebben een prachtig schilderij mogen ontvangen van Wil Nelissen, die enorm geraakt is door het verhaal van Daan. Hij zei: “Hier sta ik achter kom maar een mooi schilderij halen en de gehele opbrengt is voor de stichting.
Over Wil Nelissen 13-11-1948
Op jonge leeftijd was Wil al een enorm creatief persoon, deze vaardigheden heeft hij verder leren ontwikkelen aan Vrije Academie in Maastricht. Daarna is Wil aan het werk gegaan als etalateur en reclame tekenaar en heeft er in menig winkelstraat voor gezorgd dat het winkelend publiek hun ogen uitkeken. Daarnaast is Wil altijd actief geweest op gebied van kunst maken. Schilderen, tekenen, zeefdrukken en beeldende kunst. Voor degene die het voorrecht hebben gehad een kijkje te nemen in zijn atelier weten niet wat ze zien, het staat vol met prachtige stukken.
Het schilderij heeft de afmetingen 100*80 cm
Wie wil nou niet zo een prachtig stuk in de woonkamer met de gedachte erachter waar we het allemaal voor doen. #samenvoordaan

Bieden mag onder het originele bericht en de veiling loop tot donderdag 7 januari 19.00
Bieden ??

https://www.facebook.com/samenvoordaanhttps://www.facebook.com/samenvoordaan