Twee weken na de operatie..

Ongelooflijk dat we alweer twee weken verder zijn…
We hebben weer een wisseling van de wacht gehad en onze Stijn ( die overigens vandaag 18 jaar wordt 🥳) heeft plaatsgemaakt voor onze Thijs!
Heerlijk om nu iedereen hier te hebben ( gehad ) want zo hebben we dit hele proces écht met onze zessen gedaan ❤️

Er is gisteren een echo gemaakt van Daan zijn linkerzij , omdat hij daar veel pijn heeft bij rechtopzitten. Het is vermoedelijk een rib die drukpijn geeft door de harde lange fusie, maar zoals altijd wordt hier niks gelaten voor wat het is, maar meteen onderzocht. De internist is ook nog geweest en er is een buikfoto gemaakt om te kijken of de verstopping die alle medicatie veroorzaakt had, helemaal weg is.
Omdat Daan nog veel plat ligt in bed door de pijn, duurt het wat langer eer zijn lijf weer mag gaan wennen aan het rechtop zitten. Maar we hebben geduld en doen het stapje voor stapje.

Mijn inmiddels lieve vriendin Tal is hier met haar partner Michel en dochter Isis. Isis is ook ziek en heeft een operatie nodig.
Toen Marcel, Sophie en ik hier pas waren hebben ze Sophie twee dagen opgevangen, zodat wij alle aandacht voor Daan hadden en Sophie alle aandacht van hen! 🙏❤️ Isis en Sophie hebben een leuke klik en samen een super mooie vlaggenlijn voor Daan gemaakt die vrolijk in zijn kamer hangt! 🤩

De oude mentor van Daan @ DaCapo College heeft samen met twee oud klasgenoten en vrienden een leuk filmpje opgenomen om hem een ❤️ onder de riem te steken, zó lief!

Ook stond Ruben deze week aan de deur op de graetheide om een super mooi kado voor onze Ironman te brengen.
Daan kan natuurlijk niet meer naar school en ziet weinig mensen, dus het gaf een heel warm en blij gevoel dat hij nog steeds vrienden heeft die om hem geven.
Dankjewel lieve Ruben en Ingrid Kilkens ❤️